Sponsoring

Wij streven er naar om op een voor leden betaalbare wijze te kunnen blijven tafeltennissen,
Zowel recreatief als in competitie verband.
Om de continuiteit te kunnen waarborgen,voeren wij dan ook een actief jeugdbeleid.
Om deze plannen te realiseren hebben wij sponsors nodig.
In deze uitleg zult u diverse mogelijkheden van sponsoring tegenkomen, met de daaraan verbonden bedragen.

In ruil voor uw sponsoring krijgt u vergroting van de naamsbekendheid van uw bedrijf binnen Friesland en daarbuiten en de dank en goodwill van al onze leden.
In een seizoen worden er ongeveer 20 wedstrijden per team afgewerkt, van Lemmer tot Dokkum.
Maar ook buiten Friesland worden er regelmatig toernooien georganiseerd waar onze leden aan meedoen.
zoals bijv. Het poldertoernooi in Emmeloord
Het idefixtoernooi in Groningen
Noordelijke kampioenschappen

Uiteraard is het dragen van onze clubkleding met daarop de naam van de sponsor tijdens wedstrijden en toernooien verplicht.

Overzicht Sponsorbijdragen :

# Teamsponsering : het sponsoren van een team houdt in dat u uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo aan de voor of achterzijde van het shirt aan laten brengen.
De teams zijn verplicht deze shirts bij wedstrijden en toernooien te dragen. De kosten bedragen € 137 per team per jaar

Bij het sponsoren van meer dan 1 team is in het totaalbedrag een reclamebord en een advertentie in het verenigingsblad inbegrepen.

# Kledingsponsoring : eventueel in aanvulling op punt 1 is het ook mogenlijk met de accessoires :
Sportbroekje € 12
Sportsokken € 5
Trainingspak € 80
Sporttas € 23

deze bedragen zijn eenmalig.

# Reclameborden in de zaal :

1 Bord € 75 per jaar
2 Borden € 125 per jaar
3 Borden € 170 per jaar

De kosten van het maken van de opdruk op het reclamebord zijn voor rekening
van de sponsor.Het bord word door de vereniging betaald.

# Het plaatsen van een advertentie in het verenigingsblad dat 2 keer per jaar verschijnt :

kosten  1/4 a4 formaat € 25
            1/2 a4 formaat € 40

# Een vast bedrag per jaar in de vorm van een gift :

Alle vormen van sponsoring gelden voor de duur van 4 jaar.

Alle shirts of teamsponsors krijgen een foto van het door u gesponsorde team.

De kosten van de kleding zijn overgenomen uit advertenties die gepubliceerd zijn in het landelijke Tafeltennismagazine zodat prijzen derhalve onder voorbehoud zijn.

Is met deze kleine tekst en uitleg uw interesse gewekt,dan kunt u dit kenbaar maken door contact op te nemen via het Contactformulier, dit formulier is rechtsbovenaan de pagina te vinden.