Stable Clubblad uitgave

Stable
Released op:
woensdag 06 augustus 2014 00:00

Zoals de meeste sportverenigingen heeft ook Y.O.S. een clubblad.

Het clubblad van Y.O.S. is een handig boekje dat functioneert als informatiebron voor de leden (zowel senioren als jeugd), sponsoren en donateurs van Y.O.S. Dit boekje biedt sponsoren de gelegenheid te adverteren. Hierin worden redactionele stukjes gepubliceerd ter vermaak en ter kennismaking voor de leden. Ook komen hierin vaak de verhalen achter de kampioenschappen van Y.O.S.-teams te staan.

Het clubblad komt twee keer per jaar uit, namelijk in september en in januari. Aan het begin van de beide competitieseizoenen.

Bent u geïnteresseerd in de advertentiemogelijkheden van het clubblad, heeft u een voorstel voor een item in het clubblad of een opmerking over het clubblad.

Maak dit kenbaar aan de clubbladredactie via onderstaand contactformulier:

De kopij, bestanden kunnen ook via het contactformulier (link) aangeleverd worden!

PDF, rar, zip, doc, docx, xls, txt, gif, jpg, png en bmp zijn de bestandsextensies die bijgevoegd kunnen worden.